2013. március 5., kedd

Vándorlásra készen / About to set sail again the yurt

Ismét vándorlásra kész a DÖGÖNYÖZŐ JURTA!!! Előző évadban többen azért nem tudtak meghívni, mert későn szereztek tudomást a létezésünkről. Most igyekszünk idejében felhívni magunkra a figyelmet és kérjük is, hogy amint biztosan tudják, számítanának ránk, jelezzék azt nekünk, hogy jól tudjuk beosztani időnket, erőnket. / About to set sail again the yurt Spring is here. We are ready. Festivals, towns and villages in we go to, the "massage Yurt" starts to wander! Give me a call and we will reciprocate and carry what we give you our exhibition and massage.
 



 Mit is nyujt a dögönyöző jurta? Kiállítás, mesterségbemutató és masszázs! A Dögönyöző Jurtába lépve Balaskó Attila által tervezett és készített nemez tárgyak fogadják a látogatót. A jurta szerkezete, berendezése így atmoszférája különleges képzeletbeli utazásra csábítja a belépőket. Beljebb haladva leválasztott masszázskuckóba érkezhet a látogató. Oroszi Emma gyógymasszőri tudását és tapasztalatát alkalmazva igyekszik a testi-lelki egység és jólét felé segítse a pácienseket. Itt természetes közegben tapasztalható meg a masszázs élmény.
 Ha tetszik Hívjatok meg minket.
 0670-6239343
 0670-6239372.
 www.pozitiverintes.blogspot.com
 New blog: felt artilla - http://feltartilla.blogspot.hu/


Arról nincs még videó hogy mi hogyan állítjuk fel a jurtánkat. (Hasonlóan, csak mi ketten csináljuk.) Ezert fogadjatok szeretettel ezt a filmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése